Levertijd
We streven ernaar je bestelling binnen 1-3 werkdagen te verzenden.

Je bestelling wordt verzonden met postNL.

Verzendkosten Nederland

Brievenbuspost zonder T&T - €3,70
Brievenbuspakje met T&T - €4,50

De verzendkosten worden automatisch aangepast in je winkelmandje op basis van het gewicht.

Mocht je bestelling zwaarder en/of groter zijn dan in een brievenbusdoosje is toegestaan dan wordt je pakket per pakketpost verstuurd zonder extra kosten. Je betaalt dus nooit meer dan €4,50 verzendkosten. 

Je kunt ook kiezen voor de optie:ophalen bij winkelier. Je betaald dan geen verzendkosten. Wij nemen contact met je op voor het maken van een ophaalafspraak.

Bestellingen vanaf €70,- worden gratis verzonden binnen NL

Verzendkosten België

Kleine bestellingen tot 100 gram zonder track&trace kan met postzegels verstuurd worden €4,95

Voor het verzenden van bestellingen naar België rekenen we het standaard tarief voor pakketpost tot 2 kilogram van €9,30 

Bestellingen vanaf €90,- worden gratis verzonden naar Belgie 

Mint & Musthaves kan niet aansprakelijk worden gesteld voor niet aangekomen post.

Ondernemer doet er alles aan om u een goed product te leveren. Wij raden u aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. Ondernemer zal dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met koper en op de best mogelijke manier op te lossen. 
Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. 
Koper heeft het recht de door van ondernemer geleverde artikelen binnen 14 dagen na de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen te retourneren m.u.v. gepersonaliseerde artikelen. Tijdens de zichttermijn van 14 dagen dient koper zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Koper zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. 
De kosten van de retourzending zijn voor rekening koper. 
De artikelen kunnen worden geretourneerd in de originele verpakking. Koper is zelf verantwoordelijk voor betaling van de gerelateerde verzendkosten .Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet ondernemer de betaalde prijs inclusief de verzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen. 

© 2020 - 2024 Mintandmusthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel