(23 nov '23)

 

Hi,

Ik ben Jolien, het gezicht achter Mint & Musthaves. Laat me je meenemen op een persoonlijke reis door de wereld van ansichtkaarten, stickers en stationery, en hoe dit alles begon.

In 2018 kreeg ik de diagnose non-hodgkin (een ongeneeslijke vorm van lymfeklierkanker), een onverwachte wending in mijn leven die me uitdaagde op manieren die ik nooit had kunnen voorspellen. De ziekteperiode bracht veel onzekerheid en verdriet met zich mee, maar te midden van deze storm vond ik ook een onverwachte bron van kracht en creativiteit.

Gedurende mijn eerste behandeling realiseerde ik me dat ik een uitlaatklep nodig had, iets dat me vreugde bracht te midden van de moeilijke dagen. Dat is hoe Mint & Musthaves tot leven kwam. Het begon als een persoonlijk project, een manier om mijn liefde voor ansichtkaarten, stickers en stationery te delen met anderen, en tegelijkertijd was het een goede afleiding voor mij om niet teveel met de ziekte bezig te zijn. Ondanks het verlies van mijn baan, 100% te zijn afgekeurd en doorlopende behandelingen, weiger ik toe te geven aan beperkingen. Mint & Musthaves is mijn manier om te laten zien dat passie sterker is dan tegenspoed. Het is meer dan alleen een plek waar je mooie producten kunt vinden; het is een stukje van mijn hart, mijn doorzettingsvermogen en mijn vreugde, verpakt in kleurrijke ansichtkaarten, stickers & stationery. Ik geloof sterk in de kracht van kleine dingen die vreugde brengen, en ik hoop dat mijn collectie jouw dagen net zoveel vreugde kan brengen als bij mij.

Laat ik nog wel even zeggen dat mijn situatie op dit moment stabiel is. Ik doe mee aan een wetenschappelijke onderzoek en de medicijnen slaan aan!! YES!! Dagelijks maakt de webshop, mijn lieve klanten, de berichten die ik hier en op instagram ontvang mij heel erg blij en dankbaar.

Bedankt voor het mogelijk maken van mijn droom! JIJ, lieve klant, bent de reden waarom dit mogelijk is. Door hier te zijn, door mijn producten te kiezen.
Laten we samen doorgaan met het delen van glimlachen via de post en het vieren van de kleine momenten die het leven kleurrijk maken.

 

Heel veel liefs,

Jolien

     

                                                                                                           

 

 

 

 


 

© 2020 - 2024 Mintandmusthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel